22:40 | Posted in


Va spuneam si in alte articole ca este foarte important sa cititi Termenii de utilizare si Politica Adsense pentru a evita blocarea contului tau. Regulile Adsense sunt foarte stricte si trebuie respectate.

Adsense avertizeaza webmasterii asupra clickurilor frauduloase. Cea mai importanta regula se refera la clickuri invalide fiindca Adsense va bloca imediat contul, fara a reveni asupra deciziei. Asadar nu incercati sa va dati singur click ca sa aflati ce biduri primiti sau ca sa generati castiguri. Mai mult este interzis sa participati la campanii pay-per-click, pay-to-surf sau campanii de click-exchange.

Cei de la Adsense monitorizeaza toate IP-urile care viziteaza reclamele si nu veti avea nicio sansa sa va ascundeti. Daca ati dat un click accidental trebuie sa trimiteti un email la Adsense si sa le comunicati. Chiar daca pe blogul Adsense ei va spun ca nu este necesar sa dati mail de fiecare data, eu va recomand sa faceti acest lucru mai ales daca sunteti incepatori.

Abaterile grave care duc la blocarea contului sunt:

- clickuri frauduloase – self clicks, campanii ppc, click-exchange etc.;

- incurajarea clickurilor prin fraze gen “dati un click”, “viziteaza linkul de mai jos” sau prin imagini grafice (sageti);

- pozitionarea reclamelor in asa fel incat sa duca la clickuri accidentale (in apropierea imaginilor sau a unor linkuri ce fac trimitere la alte actiuni – ex: afisarea Favorite Links in loc de Sponsored Links);

- modificarea scriptului pentru reclama (aveti voie sa modificati doar culorile).

Pentru publicarea de continut neadecvat pe un anumit website, Adsense poate recurge la blocarea site-ului respectiv sau in anumite cazuri la blocarea totala a contului de publisher. Sunt interzise de asemenea reclamele pop-up, pop-under sau prin email care sa contina reclama de Adsense.

Daca ati constat ca numarul de clickuri a crescut foarte mult intr-o singura zi, daca aveti un CTR foarte mare in comparatie cu alte zile atunci este cazul sa anuntat la Adsense. Astfel veti arata ca nu voi ati produs fluxul de clickuri.

Pentru a monitariza clickurile de pe site-ul tau poti folosi un soft numit Adlogger. Folosind Adlogger poti preveni fraudarea clickurilor pe pagina ta. Adlogge ->>Click  va arata numarul de clickuri pe vizitator si poate limita numarul de clickuri pe vizitator. Daca un IP a dat prea multe clickuri, scriptul poate opri afisarea reclamelor pentru respectivul IP. Asadar, ATENTIE!
Category:
��

Comments

0 responses to "Adsense: Click'uri Frauduloase"