Marea majoritate a blogurilor au reclame de la google, insa din contul de adsense sunt destul de putini cei care fac mai mult de 50$ pe luna. In acelasi timp am vazut pe bloguri o groaza de fotografi si fotografii care au mare potential. Insa o parte din ei nu fac nimic cu imaginile lor, nimic mai mult decat sa le afiseze pe net si sa adune "praf pe hard". Ei bine ar fi cateva metode de a scoate bani din fotografiile care "aduna praful". Una din solutii ar fi sa le vindeti pe net, va recomand doua site-uri:
- Shutterstock - Pentru a-ti face un cont aici ai nevoie de o copie dupa pasaport( fiind un act recunoscut international). Dupa ce iti aproba contul trebuie sa incarci 10 imagini( cele mai bune ideal- deoarece de asta depinde aprobarea finala). Practic primesti 0.25 $ pentru fiecare imagine descarcata, astfel daca o imagine a fost descarcata de 10 ori primesti 2,5$. Sa zicem ca ai 10 poze, vectori sau grafica si fiecare e descarcata de 5 ori intr-o luna . Deci 10x5x0.25 = 12,5$. Cu cat ai mai multe imagini cu atat veniturile sunt mai mari. Totul depinde de imaginile pe care le incarci. Poti ajunge sa scoti peste 200$ lunar! Tot la ei se pot incarca si filmulete, conditiile le gasiti pe site-ul lor
- Pixmac este a doua varianta, aici aprobarea contului este mult mai simpla si puteti incarca poze aproape imediat dupa inregistrare. Daca pe Shutterstock dimensiunea minima este de 4 Mpx, aici este mult mai mica, undeva la 2 Mpx.


Succes !!

Comments

0 responses to "AdSense nu este bun? Alte Metode de a face bani pe NET !"