21:40 | Posted in

Cel mai urecheat caine, Cea mai grea lamaie, Cea mai scumpa chitara, Cel mai mic avion, Cea mai mare colectie de brelocuri, Cea mai mare parada Ferrari si ... Cel mai lung par pe picioare!

CAINELE CU CELE MAI LUNGI URECHI ...este un bloodhound pe nume Tigger, care traieste in oraselul St. Joseph din Illinois, SUA. Urechea sa dreapta masoara 34,9 cm, iar cea stanga 34,2 cm. La asemenea dimensiuni ale urechilor, catelul cu pricina ar putea sa zboare, daca ar invata sa dea din ele.

CEA MAI GREA LAMAIE ...a cantarit 5,265 kilograme si a fost culeasa pe 8 ianuarie 2003 de la ferma unui isra­elian din Kefar Zeitim. Mai bizar este faptul ca Aharon Shemoel, proprietarul fermei, nu a folosit niciodata ingrasaminte artificiale, iar lamaia gigantica a crescut asa in mod natural.

CEA MAI SCUMPA CHITARA ...este un Fender Stratocaster care, pe 17 noiembrie 2005, in cadrul unei colectari de fonduri in scopuri caritabile, a fost vanduta cu 2,7 milioane de dolari. Chitara cu pricina nu a apartinut unui muzician celebru, dar a avut inscrise pe ea autografele mai multor rockeri mari, printre care Mick Jagger, Keith Richards, Eric Clapton, Paul McCartney, Jimmy Page si Brian May.

CEL MAI MIC AVION ...e un model construit acasa, in garaj, de catre inginerul Juan Jimenez, din Puerto Rico. Botezat Bede BD-5J Microjet, aparatul are lungimea de 3,7 metri, o deschidere a aripilor de 5,7 metri, cantareste 162 de kilograme si poate zbura cu 483 km/h.

CEL MAI LUNG PAR PE PICIOARE ...ii apartine unui fericit australian. Pe 2 februarie 2005, cele mai lungi fire de par de pe picioarele lui Tim Stinton masurau in jur de 11 cm, recordul fiind detinut de un fir de 12,4 cm.

CEA MAI MARE COLECTIE DE BRELOCURI ...este detinuta de un american care are aceasta pasiune din anul 2001. De atunci si pana in prezent, Brent Dixon a strans 41.418 brelocuri... Dumnezeu stie de ce...

CEA MAI MARE PARADA DE FERRARI ...a avut loc la 9 iunie 2007, cand pe circuitul de la Silverstone au defilat nici mai mult, nici mai putin de 385 de masini rosii, cu celebrul calut drept emblema.


O sa revin si cu alte recorduri !!


Category:
��

Comments

0 responses to "Guinness Book (Noiembrie)"